Home Aankondiging KBC verdeelt varen met kleine boten tijdens de Utrecht Canal Parade

KBC verdeelt varen met kleine boten tijdens de Utrecht Canal Parade

0 378

Op 16 juni 2018 zal de tweede editie van de Utrecht Canal Pride plaatsvinden. Vorig jaar was het een groot succes. En dit mede door de inzet van KBC’ers met hun kleine boten. Ook dit jaar willen we (de KBC) de Canal Pride organisatie weer graag helpen. En met je kleine boot zit je volledig eerste rang tijdens dit geweldige feest!

Aangezien de omvang van het evenement dit jaar groter wordt dan vorig jaar, wordt alles strakker gereguleerd. Dat betekent dat er op en langs het parcours slechts ruimte is voor 15 kleine boten. Een groot deel daarvan zal ook een actieve rol hebben bij het geleiden van de grote boten en ogen en oren van de organisatie zijn. Als je spontaan met je bootje aan komt varen en het parcours op wilt, wordt je tegengehouden door de waterpolitie.

Inmiddels hebben we al acht boten op de lijst staan. Ook meedoen? meld je aan via het contactformulier of e-mail. Alles begint (voorlopig) om 12:30 uur en het einde is uiterlijk om 18:00 uur.

NB. je beloning bestaat uit roem, plezier, teamwork, een t-shirt, een lunchpakket en een KBC bbq na afloop en eea is zonder vergoeding.