Home Clubnieuws Wie helpt bij de demonstratie Merwedekanaal 5 oktober?

Wie helpt bij de demonstratie Merwedekanaal 5 oktober?

0 169

As. zaterdag, 5 oktober 2019, is er op het Merwedekanaal een demonstratie om te voorkomen dat er extra fietsbruggen gebouwd worden over het Merwedekanaal in Utrecht. Zie de aankondiging op RTV Utrecht

Een direct belang heeft de KBC niet maar als vereniging steunen we de watersportverenigingen en de woonbotenvereniging in hun aktie tegen deze bruggen. De bruggen maken het watersporten namelijk erg moeilijk en het plaatsen van de bruggen gaat ten koste van woonboten. Tijdens deze aktie wordt ondermeer een petitie aangeboden aan wethouder Diepeveen.

Wij zoeken nog meerdere kleine boten om de demonstratie vanaf het water in goede banen te leiden. Dat wil zeggen helpen bij het afzetten.

Tijd: 15:00 uur – 17:00 uur

Jannet Vegter co├Ârdineert namens de KBC. Mail naar de KBC als je mee wil doen: mail naar info@kleinebotenclubutrecht.nl